S početkom 2022. uz povjerenje proizvođača sredstava za zaštitu bilja. Počeli smo sa distribucijom na području Republike Hrvatske. Saznaj više
Renomirani talijanski proizvođač komunalne I poljoprivredne opreme s naglaskom na svim vrstama malčera. Saznaj više
{#}CAT{#}
{#}NAME{#}
{#}PRICE{#},{#}DECIMAL{#}
6000/4 Classic - Uranjajuća tlačna crpka
6000/4 Classic - Uranjajuća tlačna crpka
Gardena 6000/4 Classic - Uranjajuća tlačna crpka
Na upit
kupnjom dobivate
o proizvodu
plaćanje
  • Besplatna dostava
  • Produljeno jamstvo

Ako u vrtu imate dubok bunar ili cisternu i želite navodnjavati vrt s tom lako dostupnom vodom, uranjajuća tlačna crpka GARDENA Classic 6000/4 upravo je ono što vam treba. Savršeno je prikladna za upotrebu s raspršivačima i sustavima za navodnjavanje. Snažna i tiha, može crpiti vodu s dubine do 13 metara - čak i kada je dugotrajno uronjena. Robusni i visokokvalitetni materijali omogućuju siguran rad pod vodom i štite crpku od oštećenja. Filtar izrađen od nehrđajućeg čelika sprječava ulazak nečistoća u crpku, a tihi motor s kondenzatorom sa zaštitom od pregrijavanja koji nije potrebno održavati štiti motor od preopterećenja. Ugrađeni zapornik povratnog toka sprječava curenje iz crijeva nakon prekida rada crpke i skraćuje vrijeme ponovnog usisavanja kod ponovnog uključivanja. Zahvaljujući prilagodljivoj sklopki s plovkom koja automatski zaustavlja rad crpke kada je razina vode preniska, crpka ne može raditi na suho. Velik broj kvalitetnih karakteristika jamči siguran i dugotrajan rad crpke. Dvostruke brtve motora i keramička zaštita također osiguravaju sigurnost pri radu i dugotrajnost crpke. Voda se učinkovito i tiho crpi kroz pogonski rotor od 4 faze. Praktično: crpka se brzo instalira zahvaljujući 15-metarskom kabelu za spajanje, a zahvaljujući priloženom pričvrsnom užetu može se jednostavno uroniti ili po potrebi izvući iz vode.

  • debitne kartice
    • jednokratno sve
  • debitne na rate
    • ZABA 12-24 rate
    • PBZ 12-24 rate
  • kreditne
    • AMEX do 24 rate
    • MASTER 12 rata
    • DINERS 12 rata
    • kredit 60 rata potrošački uz kamatu 9,5%
karakteristike
mogućnosti
Snaga: 1000 W
Max kapacitet: 6000 l/h
Max pritisak: 4 bar
Max dubina uranjanja: 12 m
Max visina: 40 m
Duljina užeta: 15 m
Promjer pumpe: 14,9 cm
Rotor za uvlačenje: 4 Stupnja
Max temperatura tekućine: 35 ° C
Težina: 10 kg
Dužina kabela: 15 m
Vrsta kabela za napajanje: H07 RNF
Razina električne zaštite: IP X8
1S  Navodnjavanje iz velikih dubina
Uranjajuća tlačna crpka savršena je za bunare ili cisterne. Promjera samo 14,9 cm, kompaktna crpka može se upotrebljavati gotovo svugdje.
2  Robusno i pouzdano
Visokokvalitetni materijali i detaljna proizvodnja štite crpku od oštećenja i jamče dugotrajan i siguran rad pod vodom.
4 Zaštita od rada bez tekućine
Sklopka s plovkom štiti crpku od oštećenja tako da zaustavlja rad kad nema dovoljno vode i time sprječava rad crpke na suho.
3 Jednostavno za rukovanje
Priloženo robusno pričvrsno uže na crpki omogućuje jednostavno uranjanje bez problema i ponovno izvlačenje, ako je potrebno. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje ugodno prenošenje crpke.
5  Lako prilagodljivo
Ugrađeni spojni navoj crpke udovoljava međunarodnim standardima i može se jednostavno spojiti s uobičajenim sustavima/crijevima.

Potražite u drugim kategorijama

vaša kategorija
vaša kategorija
proizvođač

ŽELITE BITI PRVI INFORMIRANI O SCHEDA NOVOSTIMA?

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER I BUDITE PRVI INFORMIRANI

O NAJNOVIJIM PONUDAMA, NOVOSTIMA I AKCIJAMA

Poštovani, ukoliko želite da Vas kontaktiramo u vezi ovog proizvoda, putem ove kontakt forme nam pošaljite vaše podatke i javiti ćemo se u najkraćem roku!