Neka Vam zavide!!! NIBBI motokultivatori Saznaj više
Al-Ko u Republici Hrvatskoj Mozete pogledati nasu ponudu ovdje: Saznaj više
Prodajni prostor u kojem Vam na više od 300m2 nudimo još više proizvoda. Saznaj više
Tvrtka Scheda doo ulazeći u 2018 g. u kojoj obilježavamo 10 godina našeg rada ulazi kao distributer američkog proizvođača ARIENS. Ariens upošljava više od 1500 djelatnika u SAD,Britaniji i Norveškoj. Podaci pokazuju da je ARIENS najveći svjetski proizvođač čistača snijega. vi proizvodi nositelji su patentiranih pozicija i dolaze u sa 3 godišnjim jamstvom u Europi. Saznaj više
{#}CAT{#}
{#}NAME{#}
{#}PRICE{#},{#}DECIMAL{#}

USLUGE SERVISA

Pri pružanju usluga servisiranja Vaših strojeva, naši uposlenici kao primarni cilj postavili su stjecanje povjerenja i nadmašivanje očekivanja, na taj način garantirajući visoku razinu kvalitete naše usluge.


Povjerite nam Vaše strojeve i uređaje

Spoj radnog iskustva, entuzijazma mladih uposlenika i opremljenosti naše radionice, nama kao nositeljima ovlaštenja za rad u jamstvu, mnogih renomiranih proizvođača temelj su našeg rada.

POŠALJITE UPIT

PODACI O STROJU
Podaci o vlasniku
Poruka je uspješno poslana.
Poruka nije poslana. Molimo pokušajte kasnije.

POSTPRO­DAJNA PODRŠKA

Od trenutka prodaje, preko naše dostave na vaša vrata unutar 24 sata, do redovitih servisnih intervala, ili san­acije iznenadnog kvara izlaskom na teren, pratimo Vas u svakom koraku i garantiramo da ćete posao obaviti uz maksimalnu efikasnost i u roku koji ste planirali.

Mi ništa ne prepuštamo slučaju, već brinemo o Vama, razmišljajući uvijek korak unaprijed. Obratite nam se za podršku ili pomoć u bilo kojem trenu­tku - kontaktirajte naš helpdesk.